Jane Großenbach Jane Großenbach

Service techniekers (m/v) voor de technische buitendienst gezocht

Hemmersbach GmbH & Co. KG is met meer dan 600.000 oproepen per jaar de toonaangevende specialist in Duitsland voor technische diensten op locatie.

We werken aan zowel nationale als internationale projecten voor gerenommeerde opdrachtgevers uit de informatica- en telecommunicatiesector. Tot onze klanten behoren grote en internationale ondernemingen zoals Hewlett Packard, Medion, Sony en Fujitsi Siemens.

Wij wensen met onmiddellijke ingang ons team in heel Nederland uit te breiden met:

Service techniekers (m/v)
voor de technische buitendienst
in de regio Rotterdam

Uw taak:

U beantwoordt oproepen voor technische service op locatie en bent daarbij actief in de volgende segmenten:

• pc’s/notebooks
• workstations
• Intel-gebaseerde servers
• laserprinters/-plotters
• rollout & migratie

Uw kwalificaties:

U hebt een gepaste technische opleiding voltooid en beschikt over 2 jaar ervaring in service op locatie, en dit in ten minste een van de genoemde productsegmenten. Certificaten bezitten van fabrikanten zoals bijvoorbeeld Microsoft, Hewlett Packard, Fujitsu, Siemens of Lexmark zijn een pluspunt en vervolledigen uw profiel. We gaan ervan uit dat u een geldig rijbewijs hebt en over kennis van het Engels beschikt.

U bent in het bezit van een SCC18-certificering of van een voor Nederland vergelijkbare VCA-certificering.

U overtuigt ons met uw goede communicatievaardigheden, een verzorgd voorkomen en klantgericht denken. U onderscheidt zich door vastberadenheid, zelfstandigheid en zelfmotivatie. Uw profiel wordt afgerond met flexibiliteit, een hoog belastingsvermogen en openstaan voor nieuwe vraagstellingen. U haalt plezier uit werken met gerenommeerde klanten.

Wij bieden u een interessante en veeleisende functie in een jong, open team en uitstekende vooruitzichten voor uw persoonlijke en professionele verdere ontwikkeling.

Geïnteresseerd geraakt? Dan kijken we alvast uit naar uw volledige sollicitatie (in het Duits of Engels) met uw loonverwachtingen en de vroegst mogelijke datum van indiensttreding. Gelieve bij uw sollicitatie ref. “NL” .

Contactinformatie:
Hemmersbach GmbH & Co. KG
jobs@hemmersbach.com