Only visible to XING members.

Bemutatkozás, Ajánlat

Gaszmann Tamás vagyok.
A Gaszmann Autószerviz KFT. tulajdonosa. 1989 augusztus 31.-én alapítottam, mint egyéni vállalkozó. Később, 2003-ban lettünk kft. Mindig autójavítással foglalkoztam.
Jelenleg Algyőn a Borbála fürdő közelében vagyunk. Itt már kibővítettük a szolgáltatásunkat teherautók, és munkagépek javításával is! De természetesen továbbra is foglalkozunk személyautók teljes körű javításával is. A BOSCH elősző szerződött partnerei vagyunk. A közel jövőben reményeink szerint teljes körű BOSCH CAR szerviz leszünk. A legmodernebb Mercedes, BMW, stb típusú gépjárművek javításával is foglalkozunk. A karosszéria javítást, régóta restaurálási szinten is végezzük. Nálunk a hozom viszem szolgáltatás régóta üzemel. Ez azt jelenti, hogy elmegyünk, akár a munkahelyére és elhozzuk a gépjárművét, és természetesen vissza is visszük amint elkészült. Szeged területén díjmentesen végezzük. A több mint 30 éves autójavítós tapasztalat gyors, megbízható munkát eredményez.
Keressük azokat a céges ügyfeleket, akik több gépjárművel rendelkeznek, Flotta szerződés céljából. A külön szerződött ügyfeleknek extra kedvezményt adunk. Garantáltan a legolcsóbb ajánlattal. Tekintse meg a http://www.gaszmann.hu oldalunkat.
Kérem keressen meg bennünket telefonon, vagy e-mailban, vagy akár személyesen.

Gaszmann Tamás

Michal Ryjak Michal Ryjak

#I4 Talks Budapest – Social Media for SME’s

On 14 th of June we would like to organize an event that’s focused on the limitations of Startups and SME’s when they are trying to apply Social Media actions in their respective reasons. For this we would like to invite you for free on how to build up a Social Media strategical plan for our future web 2.0 social actions.

Our Social Media Strategist, Michal Ryjak will share all his knowledge and ideas in order to help SME’s to try to find their respective place in the Social Media environment.

Please confirm your assistance sending an email to:

michal.ryjak@gmail.com

We’re waiting for you!!

http://inspiration4.eu/i4-talks-budapest-social-media-for-smes/

Róbert KALMÁR Róbert KALMÁR

Akár ingyenes nyelvi képzés cégekrészére

A legtöbb vállalkozás életében eljön az a pont, amikor a vezetés rájön arra, hogy a XXI. században már elengedhetetlen, hogy a cég munkatársai legalább egy világnyelven magabiztosan tudjanak kommunikálni; hiszen mindannyian egyetérthetünk abban, hogy annak érdekében, hogy egy cég biztonságban érezze magát, vagy növekedést érjen el, az esetek túlnyomó részében a külföldi piac felé is nyitnia kell. Mi, a MATRIX CBS Kft. a többszörös válságot is túlélő cégként magunk is jól tudjuk, hogy a külföldi piac nyújtotta lehetőségek kiaknázatlanok.

A május 21-től már „élesben” is beadható TÁMOP 2.1.3 programok most megoldást nyújthatnak a nyelvi képzést megvalósítani szándékozó cégek számára. A TÁMOP 2.1.3 programok keretében mikro-, kis-, közép-, és nagyvállalatok is képezhetik dolgozóikat uniós forrásból Közép-Magyarországon, ill. a konvergencia régiókban.

Akár 100%-os támogatási intenzitással, 450 000 Ft/fő összeghatárral most az Ön cége is ingyen tanulhat nyelvet.

SŐT, pályázatának megírását most képzőintézményünk díjmentesen vállalja (kizárólag abban az esetben, amennyiben a szóban forgó vállalkozás a pályázatban megnyert nyelvi képzést képzőintézményünkkel kívánja megvalósítani).