Annemarie de Graaf Annemarie de Graaf

Even voorstellen

Ik ben voedingsdeskundige en help consumenten afvallen middels een gezond voedingspatroon met de methode Afvallen met Anne. De methode bestaat uit een boek (te koop in winkels en webshops) en een online abonnement op afslankcommunity http://www.valtaf.nl. Ik probeer het goed online te verspreiden via andere websites en in het teken daarvan lijkt mij deze groep erg interessant. Ik wil graag ervaringen uitwisselen!

Hartelijke groeten,

Annemarie de Graaf

Evelyn de Meijer Evelyn de Meijer

Even voorstellen: Evely

Dan stel ik mij ook maar even voor: ik ben Evelyn de Meijer.
Ik ben search engine optimizer. Ik ben altijd op zoek naar mensen die geinteresseerd zijn in linkuitruil, mensen die meer bezoekers naar hun website willen trekken en alles wat verder met seo te maken heeft.

Ik hoop hier leuke discussies te lezen en nog meer te leren.

Tymen Selman Tymen Selman

Voorstellen: http://www.freelancematch.nl

Wij zijn een nieuwe gratis website voor Freelancers en Opdrachtgevers waarbij opdrachtgevers opdrachten plaatsen en freelancers reageren? Het leuke is dat aan het einde van een project, opdrachtgever en freelancer elkaar een cijfer geven. Hierdoor komen serieuze opdrachtgevers en goede freelancers vanzelf bovendrijven na verloop van tijd.

We zijn pas vier weken in de lucht en werken hard om op basis van feedback van gebruikers de site beter te maken. Dus, als je wilt, kijk even, probeer het uit en geef je commentaar en ideeën.

Voor ons is SEO enorm belangrijk. We zijn er continu mee bezig, leren en experimenteren veel, en participeren graag in discussies over best practices op dit gebied.

Jan Bruggink Jan Bruggink Moderator

Adwords conversies

Enige tijd geleden hebben we enkele Adwords campagnes op onze site staan. Dat gaat ook prima.

Nu willen we ook de conversies meten, maar dat lukt op één of andere manier nog niet helemaal. Hij telt ze niet.

De pagina waar we het op proberen is:

http://www.stemin.nl/nl/formulier/Eflex/

het is gemaakt in PHP

Kan iemand zo zien wat we fout doen?

Hoor graag

Jan Bruggink