Bilişim Fikirleri
Posts 1-1 of 1
-
Suphi Özgür Cankurt(not a XING member)Fiyat Karşılaştırma : ucuzu.com Yeni Yıl Kampanyası
Herkese merhabalar,
kısa bir süre önce
http://www.ucuzu.com 'un Türkiye satış operasyonuna dahil oldum ve bununla ilgili e-ticaret aktörlerine duyurmak istediğim bir konu oluştu.
ucuzu.com 'a üye olan mağazalara sistemi denemeleri ve faydalarını görebilmeleri adına 80 TL bonus sağlanmaktadır. Bunun için
http://www.ucuzu.com/admin/ adresinden mağaza kaydı yapmanız yeterlidir.
Özellikle sektörde kendi yerini oluşturmaya çalışan e-ticaret siteleri için önemli bir reklam aracı olduğunu düşündüğüm fiyat karşılaştırma mantığıyla, sizden daha büyük firmalarla, ürün fiyatlarınızı düşürerek birebir rekabet etme şansı yakalabilirsiniz. Ayrıca alternatif reklam kanallarına (google adwords, adclick...) oranla çok daha yüksek oranda sipariş sonucuna odaklı müşterilere ürünlerinizin reklamını yapmış olursunuz.
* Size sağlanan 80 TL 'lik bonusu
http://www.ucuzu.com üzerinde ürünlerinizin listelenmesinde ve size üzerindeki banner kampanyalarında kullanabilirsiniz.
Fiyatlandırma ya da teknik konularla ilgili aklınıza takılabilecek soruları ozgur.cankurt@ucuzu.com adresinden iletebilirsiniz.
- 30 Dec 2009, 2:06 pm
