Girona

Girona

XING Networking Professional


XING Girona - Ambassador Group - Grupo Oficial
Salutacions a tots els nascuts a Girona, que viuen aquí, que tinguin interessos a la nostra provincia, o que estiguin vinculats professional o personalment a la nostra preciosa provincia des de la Costa Brava fins als Pirineus.
Saludos a todos los nacidos en Girona, que vivan aquí, que tengan intereses en nuestra provincia, o que les una cualquier vínculo profesional o social con nuestra preciosa provincia desde la Costa Brava al Pirineo.

Des de XING Girona volem fer Networking, ja sigui Networking Virtual ( On-line ) des de aquesta fantàstica Plataforma de Networking Profesionalque ens ofereix XING, fins Networking Presencial. Amb els esdeveniments anuals que anirem organitzant al llarg de tot l'any. Amb un mínim de 4 esdeveniments a diferents punts de la provincia.Desde XING Girona queremos hacer Networking, ya sea bién Networking Virtual ( On-line ) desde esta fantástica Plataforma de Networking Profesional que nos ofrece XING, hasta Networking Presencial ( Off-line ), con los eventos anuales que vamos a ir organizando a lo largo de todo el año. Con un mínimo de 4 eventos, en diferentes puntos de la provincia.Aprofiteu els diferents Foros que teniu al Grup. Es tracta de generar oportunitats de negoci, coneixer gent interessant, creixer i enriquir amb el nostre coneixement i aportacions. Aprofitar al màxim la tecnologia per fer contactes en persona a les diferents acitivitats que anem organitzant. Des de la Newsletter i les diferents eines que tenim on-line.

Aprovechad los diferentes Foros que teneis en el Grupo. Se trata de generar oportunidades de negocio, conocer gente interesante, crecer y enriquecer con nuestro conocimiento y aportaciones. Aprovechar al máximo la tecnología para hacer contactos en persona en las diferentes actividades vamosorganizando. Desde la Newsletter y las diferentes herramientas que tenemos on-line.

Estic a la vostra disposició per qualsevol dubte o consulta.
Salutacions a tots!!


Estoy a vuestra disposición para cualquier duda o consulta.
Saludos a todos!!Antoni Porras

Ambassador XING GIRONA


+34 630073435
info@apsnetworking.net
http://www.6graus.net
skype: apsnetworking
msn: apsnetworking@hotmail.com

XING Girona - Ambassador Group - Grupo Oficial
XING Networking Professional

Updates

  • There are no recent new entries for this group. You'll find older entries in the news archive.

 
Sign up for free:

Statistics

  • Group exists since: 14 Aug 2008
  • Members in this group:665
  • Posts in this group:228
  • Languages:Spanish

Moderators