Probleme beim Einloggen
Josep M Colomé Carabasa ¿Dónde puedo realizar un proyecto de Lean Six Sigma?
Hola a todos.
Este próximo mes de marzo voy a empezar un curso de posgrado en Lean Six Sigma, una gran herramienta de mejora de procesos.
Para el conseguir título necesito hacer un proyecto de posgrado así que mi pregunta es: sabéis si hay alguna empresa (o la vuestra) que pueda estar interesada? Actualmente estoy sin empleo, así que mi dedicación sería plena.
Si queréis más información aquí tenéis mi mail: jmcolome@gmail.com
Hasta pronto.
Nur für XING Mitglieder sichtbar Turbocompresors.
Hola a tota la comuitat.
Estic realitzant una auditoria energética per una EDAR que consumeixen una gran cuantitat d'aire .
Aquest aire ve subministrat mitjançant unes màquines que es coneixen com a "Soplants". La majoria de referéncies , donen que per optimitzar els consums energètics , recomanen la substitució d'aquesta maquinaria, per unes altres anomenades " Turbosoplants" .
Observant la quantitat d'aire que subministren i el consum energètic es veu clarament que la maquinaria que tenen instal·lada es més eficient ( energéticament parlant ) que les recomenades ( turbosoplants).
Estaria molt agraït sobre cualsevol aclaradció sobre aquest dubte, així com ampliar la meva xarxa de contactes amb contactes ja estiguin o no relacionat amb aparells de sumnistrament d'aire.
Salutacions!

Moderatoren

Infos zu den Moderatoren

Über die Gruppe "Associació d' Amics de la UPC"

  • Gegründet: 19.02.2007
  • Mitglieder: 1.267
  • Sichtbarkeit: offen
  • Beiträge: 26
  • Kommentare: 9