Problems logging in
Only visible to XING members Baruti Academy
Disa nga momentet gjatë festës së hapjes së Baruti Academy, e cila u mbajt të marten, më 10.10.2017.
Në fotografi mund të shihni edhe mysafirët të cilët ishin të pranishëm: Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, udhëheqësja e COSIRA, Ottilie Mooshofer, gjenerata e parë e kursistëve si dhe shumë personalitete të tjera.
Ju faleminderit që festuat së bashku me neve!
Only visible to XING members Kooperationspartner - Näherei in Kosovo / Albanien gesucht
Guten Morgen zusammen,
Pershendetje,
ich wollte mal mein Glück probieren und nachfragen, ob jemand von Ihnen / Euch eine Produktionsstätte - Näherei - Nähathelier in Kosovo bzw. Albanien kennt? Ich benötige ein Herstellungsangebot für den Bereich Textil. Wenn jemand einen guten Tipp oder einen Rat oder noch besser in dieser Branche vernetzt ist, bitte nur seriöse Angaben, einfach nur eine Nachricht an mich als Feedback zurück.
Ich wünsche ein schönes Wochenende.
Freue mich auf die Synergieeffekte.
Viele Grüße
Laureta Sutaj
Only visible to XING members Baruti Academy po vjen!
Të nderuar miq dhe dashamirë,
kemi nderin dhe kënaqësinë të bëjmë komunikimin e Projektit të ri Baruti Academy, i cili ka filluar me datën 01.07.2017.
Baruti Academy është qendër e trajnimeve e krijuar nga Kompania Baruti GmbH mbështetur nga GIZ në emër të Qeverisë Federale Gjermane, në bashkëpunim me Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik të Republikës se Kosovës, me qëllim të krijimit të kuadrove më të mira për tregun e punës. Baruti Academy fillimisht ofron kurse intensive për gjuhë gjermane për persona të cilët e flasin gjuhën dhe kanë dëshirë të përvetësojnë atë, me qëllim punësimi.
Baruti Academy është e vetmja qendër e trajnimeve e cila ofron trajnime pa pagesë me mundësi punësimi.
Misioni:
Misioni i Baruti Academy është përgatitja e kuadrove të reja për tregun e punës dhe përvetësimi i gjuhës gjermane, me qëllim punësimi.
Vizioni:
Vizioni i Barutit Academy është që kjo qendër të ofron edhe lloje tjera të trajnimeve, të cilat shërbejnë për përgatitje profesionale në punë dhe në zhvillim të karrierës se tyre.
Mësimi do të filloj në gjysëmvjetorin e dytë të vitit 2017 dhe absolventat e parë do ti kemi në fund të këtij viti.
Ky projekt është mbështetur nga GIZ në bashkëpunim me Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik të Republikës se Kosovës dhe do të zgjat deri në Dhjetor 2017, me mundësi vazhdimi për vitin 2018.
1 more comment
Last comment:
Only visible to XING members
Pershendetje Besim,
kursi do te jete pagese dhe te gjithe te interesuarit munden me apliku per te mesuar gjuhen. Duhet te kete se paku shkollen e mesme te perfunduar.
Pasi qe eshte pilot projekt do te fillojme me grupet qe jane ne nivelin B1 te cilet kane mundesin me u punesu tek Baruti. Pastaj do te startojme edhe me grupe tjera.
Ne fillim do te kete vetem kurse te gjuhes gjermane pastaj ne vitin 2018 do te vazhdojme edhe me module tjera.
Te gjithe mund te aplikojn duke derguar CV dhe leter motivuese ne:
job@baruti.ch.
Me te mira
Fikrete Asllani

Moderators

Moderator details

About the group: Business in Kosovo

  • Founded: 26/11/2008
  • Members: 897
  • Visibility: open
  • Posts: 289
  • Comments: 169