Problems logging in
Mag.a Sarolta ÀGOSTON A magyar Bécs - Das ungarische Wien / Bécsi magyarok kulturális, információs és hirdető oldala a Facebook-on
FACEBOOK Seite der ungarischen Community in Wien: Das ungarische Wien
Bécsi magyarok információs, kulturális és hirdető oldala a FACEBOOK-on: A magyar Bécs
A bécsi magyar közösség FACEBOOK oldala a kinti magyar élettel, kultúrával, zenével, nyelvvel, művészettel, konyhával, emberekkel stb. foglalkozó linkekkel, valamint bécsi vonatkozású magyar hirdetésekkel és eseményekkel:
https://www.facebook.com/pg/magyarbecs/
Ez az oldal közérdekű információk, érdekes tartalmak és fontos tudnivalók megosztására jött létre. Olyan posztingokat várunk, és igyekszünk feltenni, ami a bécsi magyarokat érdekelheti, tehát minden magyar érdekeltségű bécsi ill. ausztriai infót, eseményt, aktuális híreket, érdekes cikkeket, hasznos linkeket, személyes ajánlást és tippeket, szolgáltatót és szolgáltatást, programot, fontos tudnivalót, ausztriai magyar érdekességeket.
Mag.a Sarolta ÀGOSTON Testreszabott németórák Bécsben
Testreszabott németórák Bécsben
15 éve élek és tanítok Bécsben magyart és németet mint idegen nyelvet, emellett szakfordítói diplomával és tanári képesítéssel is rendelkezem. Az évek során számos tankönyvet és szemléltető anyagot sikerült megszereznem illetve összeállítanom (például kezdőknek készült magyar nyelven írtnémet nyelvtani összefoglalókat), így minden tanulónak van miből választania személyes tanulási helyzetétől függően.
Az időpontegyeztetés rugalmasan, egyéni megbeszélés alapján történik, tehát a németórák nincsenek egy bizonyos naphoz és napszakhoz kötve. Egy megbeszélt időpontot így előző nap este 20 óráig le lehet mondani.
Felnőtteknek minden szinten, egyéni igényeknek megfelelően tartom a németórákat rugalmas időbeosztás mellett. Gyermekek két nyelven történő iskolai felkészítését, felzárkóztatását és korrepetálását, valamint a nyelvtan gyors rendszerezését is nagy tapasztalattal vállalom. A németórák beszédközpontúak, kifejezett hangsúlyt fektetek a beszélt nyelv gyors elsajátítására szituációs párbeszédekkel és ahétköznapi “osztrák” megismertetésével, de a nyelvtant és az országismeretet is nagy szeretettel tanítom. Kezdő és újrakezdő tanulóknál a mindennapi élethez szükséges praktikus kifejezéseket és szókincset részesítem előnyben, gyakorlatból vett példákkal ésszerepjátékokkal.
A tanterv a tanuló előismereteitől, a tanulás céljától, személyes igényeitől és a felhasznált tankönyvtől függ. Àllásinterjúra és az osztrák állampolgársági vizsgára való felkészítést is vállalok a németóra keretében.
Sok feladat kifejezetten párbeszédre ill. szabad beszédre épül, ezért csak ajánlani tudom, hogy a nyelvórákhoz keressünk egy tanulótársat (pl. Facebook-on), akivel rendszeresen tudunk órára járni. Akinek már van tanulótársa, hozhatja őt bátran; dolgozószobánkban kialakított tanulósarokban akár 3 személyt is tudok fogadni. Nem csak költségcsökkentés miatt, hanem mert egy tanulási szituációban másképp szólunk a tanárunkhoz és másképp beszélünk egy másik diákkal, így különböző beszédviszonyhoz és beszédpartnerhez szokunk hozzá tanulás közben. Különböző tanulási szituációk más-más jellegű tanulói interakciókat mozgósítanak, melyneknek nagy jelentősége van a tanulásban.
Az órákat a könnyen elérhető belvárosi lakásunkban tartom, a 2-es metró Taborstrasse-i megállójánál; itt jár a 2-es villamos, valamint az 5A és az 5B busz is. A Collegium Hungaricum-tól mindössze 3 perc, az AMAPED-től ill. a Schwedenplatz-tól 10 perc gyalog vagy a 2-es villamossal. Igény szerint házhoz is megyek és céges tanfolyamokat is tartok.
Forduljon hozzám bizalommal és írjon röviden nyelvi hátteréről, a némettanulás céljáról és elvárásairól: office@ungarischunterricht.at
Mag.a Sarolta ÀGOSTON Ungarischkurse in Wien für Firmen und Privatpersonen
Ungarischkurse in Wien für Firmen und Privatpersonen
* Kostenlose Erstberatung und Einstufung.
* Individuelle Kursinhalte entsprechend Ihrem Lernziel.
* Deutschsprachige Handouts, vielfältige Unterrichtsmaterialien.
* Flexible Terminvereinbarung, nach Bedarf auch von Stunde zur Stunde.
* Günstige Absagemodalitäten: Ein Termin kann am Vortag bis 18 Uhr abgesagt werden.
Für Firmen: In-company Ungarischkurse für Ihr Unternehmen mit maßgeschneiderten Kursinhalten und flexiblen Terminen firmenintern an Ihrem Standort in Wien und Umgebung.
Für Privatpersonen: Inhaltlich und zeitlich flexibles Sprachtraining im Einzelunterricht in meinem Home-Office in Wien 1020 oder an Ihrem Wunschort.
Schreiben Sie ein kurzes Mail an office@ungarischunterricht.at, ich berate Sie gerne persönlich und unverbindlich.
Standort: Wien 1020
Telefon: +43 19449910
Mag.a Sarolta ÀGOSTON Némettanár Bécsben: Magyarnyelvü németórák Bécsben egyéni megbeszélés alapján, az alapoktól felsöfokig
Kedves csoporttagok!
Hadd mutatkozzam be: Àgoston Saroltának hívnak, számlaképes fordító és nyelvtanár vagyok Bécsben.
Magyarnyelvü némettanár Bécsben: Németórák rugalmas idöbeosztás szerint, egyéni megbeszélés alapján, az alapoktól egész felsöfokig
Òráim beszédközpontúak, kifejezett hangsúlyt fektetek a "mindennapi osztrák" megismerésére szituációs párbeszédekkel, valamint a hétköznapokhoz szükséges szókincs és a legfontosabb nyelvtani alapok gyors elsajátítására.
Gyerekek németül-magyarul vizsgákra való felkészítését, iskolai felzárkóztatását és korrepetálását, valamint nyelvtani rendszerezését is nagy tapasztalattal vállalom.
15 éves tanítási gyakorlattal, tanári képesítéssel és szakfordítói diplomával, valamint rengeteg tananyaggal rendelkezem. Ausztriában számlaképes vagyok, így aki munkáltatójával el tudja számoltatni a nyelvórákat, annak szívesen állítok ki számlát.
Az órákat a könnyen elérhetö 2. kerületben tartom (U2, 2-es villamos, 5A és 5B busz Taborstraße megálló; a Collegium Hungaricum-tól 5 perc, az AMAPED-töl 10 perc gyalog); megbeszélés alapján házhoz is megyek, ill. céges tanfolyamokat is vállalok.
Forduljon hozzám bizalommal és írjon röviden nyelvi hátteréröl, a némettanulás céljáról és elvárásairól: office@ungarischunterricht.at
Üdvözlettel
Sarolta

Moderators

Moderator details

About the group: Bécs (Wien) magyaroknak

  • Founded: 19/11/2009
  • Members: 122
  • Visibility: open
  • Posts: 54
  • Comments: 8