Probleme beim Einloggen
Norbert Törőcsik Hogyan informáld le partnereidet, ügyfeleidet?
avagy a partner kontroll. Mérleg információk cégvezetői szemmel nézve. Érdekes és hasznos információkat kapsz a beszámolóból.
István Subicz Új idők - új szelek!
Hihetetlenül sok előnye van (adózási - pénzügyi - cégirányítási - nyugdíj képzés) az Angliában alapított vállalkozásoknak!
Több, mint 4 éves tapasztalattal biztosítjuk ezt a szolgáltatást (cégalapítás, kiutazás nélkül, kedvező áron, magyarul - működtetés magyar nyelvű szakértők, könyvelők közreműködésével).
Várom kérdéseiket, - személyes - megkeresésüket!
Kálmán Trimmel Első Magyar Világtalálkozó!
Magyarok a magyarságért
Nyáron Balatonlellén rendeznek kulturális-tudományos világtalálkozót
2011. január 31. 00:00
Magyar világtalálkozót rendez a Panoráma Világklub június 30. és július 4. között Balatonlellén. Céljuk, hogy Erdélytől Los Angelesig felismertessék a határokon átívelő, sokszínű és kölcsönös előnyökre épülő együttműködés fontosságát.
A világ minden részéről, az összmagyarság valamennyi korosztályából több tízezer embert várnak a fesztiválhangulatúnak szánt találkozóra, ahol a kultúra, a tudomány, a művészet, a gazdasági élet, a közélet és a sport világának jeles képviselői mutatkoznak be. – Célunk az, hogy a különböző kultúrákban élő honfitársaink találkozóján a magyar identitás és értékvilág reprezentatív bemutatásával megteremtsük a határokon átívelő sokszínű és kölcsönös előnyökre épülő együttműködés lehetőségét .
A nyár eleji világtalálkozó három fontos üzenete: egy a nemzet, azaz éljünk a világ bármely pontján, honfitársaink teljesítményeit tekintsük az egyetemes magyar kultúra részének. A másik: értékeinket őrizzük meg, segítsük egymás törekvéseit, építsük sokoldalú kapcsolatainkat és teremtsünk új értékeket. A harmadik: összefogásunk és teljesítményeink által legyünk ismertek a világban.
A találkozón lesz magyarságismereti szabadegyetem, magyarsághíd-konferencia, hungaricumfalu, folklórfesztivál, szórakoztató műsor, komoly- és könnyűzenei hangverseny, táncház, gyermekműsorok, magyar filmek bemutatói, „magyarok világszépe” verseny, színházi előadás, „A Világ Magyarságáért” kitüntetések átadása, ökumenikus istentisztelet. A szereplő- és előadógárda neves hazai és külföldi művészekből, előadókból, tudósokból, közéleti személyiségből áll.
Valamennyi előadás jellegű rendezvény közös jellemzője, hogy a Kárpát-medencéből és a világ különböző országaiból – főként a magyar emigrációból – érkező magyarok rövid előadásokban elmondják, mit és miként tesznek a magyar értékek népszerűsítéséért, s milyen újabb lehetőségeket kínálnak az együttműködés területén. A világtalálkozónak az anyaországi közönség mellett reprezentálnia kell a külföldön élő magyarságot Erdélytől Los Angelesig.
Zoltan Ormos
mert véletlenek nincsenek....
azért örülök, hogy észrevettem
sok sikert
:-)
Z

Moderatoren

Infos zu den Moderatoren

Über die Gruppe "Északkelet Magyarország-Kárpátalja-Erdély - Felvidék"

  • Gegründet: 18.10.2007
  • Mitglieder: 303
  • Sichtbarkeit: offen
  • Beiträge: 85
  • Kommentare: 39