Buday Gergelynek hívnak, és 2008. márciusa óta vagyok hivatásos fényképész. A fotózás iránti vonzalmam kezdetben csak hobbinak indult, de aztán, amikor mevettem első DSLR gépemet, már meg is fertőződtem. Ja, és nem a H1N1-el. :)
Idén júliusban három barátommal közreműködve létrehoztuk a K.A.H. Esélyegyenlőségi és Szolgáltató Kft-t, amelynek egyik fő profilja a fényképezés.
Az International Photographer's Group-al az a célom, hogy egy olyan jó közösség alakuljon meg, ahol mindenki egyenlő, függetlenül szakmai tudásától és elhivatottságától. Fontosnak tartom a kezdők, vagy más néven amatőrök elemelését, a hiteles tájékoztatást, a jó reklám lehetőségeket, és a közös kiállításokat.
Eredeti végzettségem weblaptervező és üzemeltető, ebben a szférában már otthonosan mozgok, és szerencsére több referenciát is magam mögött tudhatok.
Közel 26 évesen úgy gondolom, hogy szükség van az esélyegyenlőségre, a fogyatékkal élő emberek életminőségének javítására, ezért kiemelten odafigyelek arra, hogy amit csinálok, azzal valamelyest akadálymentesítsek. Nem csak vizikailag, hanem szellemileg is.
Amennyiben további kérdésük lenne hozzám, vagy további információkat szeretnének megtudni, nyugodtan lépjenek velem kapcsolatba
Üdvözlettel: Buday Gergely, alias GeryB