A víz szerelmesei

A víz szerelmesei

Tagság: korlátozás nélkül


A vizek világa országhatároktól, kontinensektől függetlenül, olyan értékrendszert jelent számunkra, amely döntően meghatározza életünket. A természet részeként, a jelenben, de különösen a jövőben visszaadja nekünk azt, amit mi nyújtunk neki.
A csoport tagjai számos területen különböző célokkal, különböző módon kapcsolódnak a vízhez: patakokhoz, folyókhoz, tavakhoz, tengerekhez, óceánokhoz.
Tevékenységeik során kölcsönhatás alakul ki közöttük és a víz között.
A csoport, munkája során kialalakíthat olyan együttműködést, hogy ezeket a kölcsönhatásokat azonosítsa és hatni tudjon rájuk a vizek és saját érdekünkben egyaránt.
A csoport mottója: gondolkodjunk globálisan és cselekedjünk lokálisan.


Hajózás: tapasztalatcsere kishajóhajóépítés, karbantartás, anyagok és kellékek használata,beszerzési lehetősége. Családi hajótúrák, tapasztalatok a Dunán, Tiszán. Élmények, a csoport tagjai számára hasznos információk. A témába tartozó fényképek nyilvánosságra tétele.

About the XING business network

Welcome to the A víz szerelmesei on XING, the business network for professionals. A víz szerelmesei is one of thousands of groups on XING, where millions of members from over 200 countries around the world can share expertise and make contact. Join A víz szerelmesei and discuss interesting topics with experts and similarly minded professionals.

 
Sign up for free:

Statistics

  • Group exists since: 02 Jun 2008
  • Members in this group:52
  • Posts in this group:2
  • Languages:Hungarian

Moderators