msg systems Romania

About us

Compania IT msg systems România (www.msg-systems.ro), parte a concernului german msg systems AG, a fost înfiinţată la Cluj-Napoca, în octombrie 2008 şi numără peste 300 de angajaţi. Compania a continuat extinderea pe piaţa din România, inaugurând în 2014 o filială la Tg Mureş, iar anul acesta a pus bazele unei echipe şi la Timişoara.

Centrul de competenţă din Cluj dezvoltă în principal proiecte pentru piaţa germană, inclusiv la nivel mondial, în mai multe domenii şi direcţii de business: dezvoltare SAP, linia de business Automotive şi Asigurări, dezvoltare software în mediul JAVA, testare automatizată şi dezvoltare de soft pentru piaţa financiar-bancară şi auto, servicii de SAP-support.
Domeniul de activitate al filialei msg systems din Cluj este consultanţa şi integrarea soluţiilor IT. Printre serviciile oferite se numără: implementarea software-ului orientat client, dezvoltarea de software standard în parteneriat cu SAP, realizarea de proiecte complexe parcurgând toate fazele importante de la analiză preliminară de business până la faza de release.
Ca furnizor şi consultant de soluţii IT compania din Cluj activeză pentru clienţi de referinţă din mai multe branşe:

  • industria automotive: Audi, BMW, Daimler, VW
  • asigurări/reasigurări: Munich RE, Vienna Insurance Group, Allianz, Achmea, ING, ADAC
  • domeniul financiar-bancar: LandesBank Berlin
  • energie: E-ON

msg systems România se află în permanentă creştere şi reprezintă o componentă importantă a strategiei de dezvoltare pe termen lung a concernului german.Show more