Vanessa Stuhr Ellegaard

is fine and healthy. 🥦

Angestellt, Project Coordinator, City Apartments

Copenhagen, Denmark

About me

Vanessa Stuhr Ellegaard er iværksætter og projektkoordinator inden for både kreative produktioner og CSR projekter for virksomheder. Hun har indtil for nyligt ledet modelbureauet BASIC CPHs afdeling for professionelle modeller i forbindelse med booking or koordinering. Vanessa Stuhr Ellegaard har en baggrund i modebranchen, hvor hun har arbejdets om blandt andet fotomodel siden hun var 16 år gammel. Hun arbejder i skrivende stund på at opbygge en fond under en større dansk virksomhed, der har til formål at støtte en bred vifte af almennyttige projekter både i Danmark og i udlandet. Vanessa Stuhr Ellegaards interesse for velgørenhedsarbejde blev udviklet med initiativet The School of Models. Vanessa staretede virksomheden i 2019, med en vision om at hjælpe og coache unge piger, der ønskede at gøre karriere i modebranchen. Vanessa Stuhr Ellegaard er opvokset i Charlottenlund, hvor hun stadig bor den dag i dag med hendes to døtre.

Skills

Project Controlling
Project Management
Project Planning
Communication
Booking
CSR Management
Modelling
Coaching
teaching
Consulting
IT-Projektmanagement

Timeline

Professional experience for Vanessa Stuhr Ellegaard

 • Current 2 years and 1 month, since May 2022

  Project Coordinator

  City Apartments

  Vanessa Stuhr Ellegaard har stået i spidsen for eksekveringen af en række velgørende projekter og arbejder netop op at opbygge en fond hos City Apartment med henblik på at udvide det velgørende arbejde yderlige og støtte projekter i ind- og udland.

 • 1 year and 10 months, Nov 2019 - Aug 2021

  Head og Pro Department, BASIC CPH

  BASIC CPH

  Som Head og Pro Department havde Vanessa Stuhr Ellegaard ansvaret for BASIC CPHs professionelle modeller. Vanessa Stuhr Ellegaard stod for koordinering og administration af modellernes bookinger.

Languages

 • English

  Fluent

 • Danish

  First language

Interests

yoga
Mindfulness
Interior design
Reading
Sports
Travel

Browse over 21 million XING members